Tiden flyger fram och april är här

Hej kära yoga & ayurveda-entusiast!

Tiden flyger fram, och April är här. Ombytlig som hon ska vara. Ibland kan det vara utmanande att hänga med i svängarna. Sol och värme, kyla och snö om vartannat.

Yoga och yogaformer

Floweryoga – en form av hathayoga som anpassas efter de som är närvarande. Inkännande, med mantran, meditativa rörelser varvade med stillhet. Inslag av yinyoga.
Mediyoga – en terapeutisk yogaform som utövas på vårdinrättningar i Sverige. Hör av dig om du vill delta digitalt. Ny grupp startar när minst fem personer har anmält sig.
Hormonyoga – Yoga för kvinnlig hormonbalans. Tag kontakt vid intresse.

Yoga i grupp: Just nu kvällsklasser i St Olof. Se kalendariet nedan. Framöver även online.

Yoga – Individuellt: Integrerad yogaterapi med kroppsövningar, andningsteknik och mudras. Ta kontakt om du önskar en konsultation och ett personligt program. Ayurveda är med i det hela såklart.

Retreat: För den mognande kvinnan. Njutning, vila,varande och återhämtning i naturen. kalendariet.Ayur veda

Om du är känslig och påverkas av svängningarna, så kan den regenbundna ayurvediska oljemassagen vara till stor hjälp. Du kan göra den själv, eller uppsöka en ayurvedisk klinik. Mycket välgörande för livsbalansen, både fysiskt och känslomässigt.

Att använda en riktigt ren eterisk olja från t ex cypress hjälper oss att få fart på cirkulationen, speciellt lymfan, som numera räknas som ett organ och enligt forskningen har mycket större betydelse för hälsan än vad man visste förut.

Tag gärna kontakt med oss om du behöver mer info och olja till din individuella konstitution.
Att äta lite mindre tunga kalla mjölkprodukter denna årstid, hjälper oss också att hålla igång magen.

Vår ayurvediska klinik i St Olof har genomgått en ansiktslyftning, och är nu igång igen. Välkommen att boka tid för ayurvedisk hälsovägledning, vedisk aromaterapi & yoga-terapi, antingen på plats i St Olof eller på telefon/zoom.

Vi önskar dig en vår i balans. Det är då vi kan vara till bäst nytta för oss själva, varandra och världen.

Bästa hälsningar,

Åsa Somesha och Floweryoga-teamet.