Yoga mot ljusare tider – nya kurser samt några paketerbjudanden

Yoga 2024
– Varmt välkommen till ny yoga-termin, där vi följer ljusets återkomst. Oavsett om du är en van yogi, eller ny inom yoga, så går det fint att yoga hos oss i Floweryogastudion på Rosengatan 7 i Sankt Olof. Vår inriktning är hjärtats och glädjens väg. 

Närvaro i nuet och nyfikenhet på livet är viktigare än fysisk prestation när du yogar hos oss.

Vi vill bidra till att ge dig en ökad fysisk kroppskännedom, styrka och flexibilitet med avspänning och återhämtning som avslutning. Med lite olika inriktning på olika pass.

Vår målsättning är att du kommer i kontakt med mer livsglädje, känner dig upplyft och stärkt samt i kontakt med ditt livs djupare syfte efter en yoga-kurs hos oss.
 
Hur kan ett yogapass hos oss se ut?
Vi börjar med att samla oss och tona in oss med ett mantra, för att bli närvarande i stunden. Därefter uppmjukande kroppsövningar, som övergår i lite djupare fysiska ställningar, s k yoga asanas. Övningarna har lättare och mer avancerade varianter, beroende på individens förmåga. Som avslutning en kortare eller längre vila och sittande uttoning. Andnings-övningar, mantra-sång och information om yoga-filosofi eller diktläsning kan förekomma. Dock är det de fysiska övningarna som tar mest utrymme på grundkurserna.
 
Workshops
Då och då erbjuder vi workshops inom någon av våra special-områden. T ex mantra-sång/musik, mudras, pranayama (=andnings-övningar), yoga-filisofi (=vedanta), ayurveda (yogans syster-vetenskap), relations-utbildning eller självkännedom.
 
Helg-kurser
Vi samarbetar med olika erfarna lärare som då och då håller kurser hos oss i bland annat Ayurveda och meditation.
 
Yogakurser
Nya yogakurser hemma hos oss i Sankt Olof startar vecka 2 och 3, på onsdag och torsdagar. Se kalendariet bredvid/längre ner. Det går fint att använda ditt friskvårdsbidrag.

Erbjudande
Det finns även tre tilläggspaket, ”prana”, ”lotus” och ”nirvana”, med behandling i största närvaro, som komplement till din yoga mot ljusare tider. Se längre ner i flödet.