Resa till Kerala – 11 nov 2018

FÖLJ MED TILL KERALA, FÖR ATT NJUTA AV LIVET I ”GOD´S OWN COUNTRY”

2015-08-16_1639

Yoga, ayurveda och meditation i Kerala – Kommande resor

NÄSTA RESA 11 november 2018 – 13 nätter

Hälsoresan till Kerala i november kommer att ledas av Åsa tillsammans med Jennifer Ferguson! Temat blir ”Floweryoga and the Magic of Voice”. (Läs mer: http://floweryoga.nu/flower-yoga-and-the-miracle-of-voice-kerala-india-nov-11-24/) 

Länk till alla resefakta och researrangör se nedan – Earlybird rabatt vid anmälan innan 8 aug

Kom tillbaka till ursprunget i dig själv med yoga och andra verktyg för återhämtning, livsbalans och inre utveckling. De första dagarna är inriktade på avspänning och rening med hjälp av ayurveda & yoga. Därefter öppnar vi upp för att hitta vår naturliga röst med hjälp av yoga och andra verktyg såsom chi gong, mantra-sång, sacred song, toning och olika meditationer.
Resan är en möjlighet att rena kropp och sinne, möta dig själv och samtidigt få ett smakprov på den mångtusenåriga färgrika sydindiska kulturen. Vila, varande, lugna promenader, sköna bad, närvaro i naturen och utflykter i behagligt klimat. Ett äventyr i det yttre och inre, i tryggt sällskap tillsammans med likasinnade. En resa för dig som vill njuta av den sydindiska kulturen och dess varmhjärtade människor i kombination med mjuk yoga, sköna ayurvediska behandlingar och varande i vacker natur och släppa fram din naturliga röst.

Ankomst på kvällen den 11 november (alt tidig morgon den 12 november). Transfer med buss från flygplatsen (ca 60 min resa) och inkvartering på vårt boende den första veckan, nära den lilla byn Kurakanni. Här bor vi lugnt och avskilt på ett s k ”Homestay”, där vi blir väl omhändertagna av värdfolket. Vi bor 10 minuter från stranden,10 miuter från restauranger och 10 minuter från ett 2000-årigt tempel.

Under våra fem första dagar får vi möjlighet att njuta av sköna ayurvediska behandlingar från välutbildade och kompetenta ayurveda-mästare med mång-årig erfarenhet. Vi utövar yoga, meditation och avspänning varje dag. Även lektion i ayurveda , meditativ sång, vandring och någon kortare utflykt.

Övrig tid kan ägnas åt vila/varande/integrering av de ayurvediska behandlingarna, promenader och kanske ett dopp i havet.
Första veckan är helpension anpassad till ayurvediska principer.
Den andra veckan inleds med att vi hämtas vi med buss av vår indiske guide, som tar med oss på en resa ut i det ”riktiga” Indien och naturen i Keralas inland. Här får vi uppleva ett annat landskap, möta djur och människor som lever annorlunda än vi själva. Vi stiftar bekantskap med naturens element och övernattar nära ett vattenfall.

Följande dag tar vi oss med några avstickare tillbaka till kusten. Vi bor under våra fyra sista nätter på toppen av en klippa med utsikt över havet.
Transfer och hemresa den 24 november på kvällen.

Detta är en resa/grupp-process för dig som önskar växa och prova nya saker tillsammans med andra och som vill våga släppa lite på kontrollen under trygga former och följa med på ett äventyr i det yttre och inre, utan att du måste veta exakt allting i förväg. Vi som leder resan har lett liknande resor under nästan 20 år.
Vi tror på nyttan att träna sig att leva i nuet, eftersom som vi så ofta vill leva i det som varit eller i framtiden. Indien är fyllt av överraskningar. Det blir kanske inte exakt som man tänkt sig, men det blir bra ändå, på ett sätt som man kanske inte anat. Det är en del av tjusningen tycker vi.

Åsa har lett liknande resor under snart 20 år. Som arrangör för resan står resebyrån Inshapetravel. Bokningsinfo och alla resefakta finns på deras sida. https://www.inshapetravel.se/yoga-ayurveda-och-meditation-i-kerala

4-massage1

8-indien-yogagrupp-palmar-väg-186

13-med-på-strand-grupp-Indien(153)

14-wish-you-w-h-indien012

15-India0607-2-Afbeelding-143_

Bokning och Information om resan finns på Inshapes hemsida där du också bokar resan.

10-indien-128

11-kerala-marknad-par20130303_221605

Varmt välkommen!

Bokningsinfo och resefakta

https://www.inshapetravel.se/yoga-ayurveda-och-meditation-i-kerala