Resa till Kerala – 11 nov 2018

FÖLJ MED TILL KERALA, FÖR ATT NJUTA AV LIVET I ”GOD´S OWN COUNTRY”

2015-08-16_1639

Yoga, ayurveda och meditation i Kerala – Kommande resor

NÄSTA RESA 11 november 2018 – 13 nätter

Earlybird rabatt vid anmälan innan 15 maj.

Kom tillbaka till ursprunget i dig själv med yoga, ayurveda & meditation för återhämtning och mer livsbalans. Första veckan är inriktad på ayurveda & yoga, och den andra veckan sker en fördjupning inom yoga.

Detta är en resa/grupp-process för dig som är öppen för släppa lite på kontrollen och vill följa med på ett litet äventyr i det yttre och inre utan att du måste veta exakt allting i förväg. För dig som önskar växa och prova nya saker tillsammans med andra. Du kan känna dig trygg tillsammans med oss som leder resan, då vi har lett liknande resor under nästan 20 år.

Ankomst på kvällen den 11 november (alt tidig morgon den 12 november). Transfer med buss från flygplatsen (ca 60 min resa) och inkvartering på vårt boende den första veckan, nära den lilla byn Kurakanni. Här bor vi lugnt och avskilt på ett s k ”Homestay”, där vi blir väl omhändertagna av värdfolket. Vi bor 10 minuter från stranden,10 miuter från restauranger och 10 minuter från ett 2000-årigt tempel.

Under våra sju första dagar får vi möjlighet att njuta av sköna ayurvediska behandlingar från välutbildade och kompetenta ayurveda-mästare med mång-årig erfarenhet. Vi har Yoga, meditation och avslappning varje dag. Även information om ayurveda , meditativ vandring och någon kortare utflykt

Övrig tid kan ägnas åt vila/varande/integrering av de ayurvediska bahandlingarna, promenader och kanske ett dopp i havet. Frukost och kvällsmat äter vi på boendet. Lunch ordnar man själv på någon restaurang i närheten om man vill ha. Vi visar var det är bra att äta med tanke på magen, om man är osäker.

På den åttonde dagen hämtas vi med buss av vår indiske guide, som tar med oss på en resa ut i Det ”riktiga” Indien och naturen i Keralas inland. Här får vi uppleva ett annat landskap, möta djur och människor som lever annorlunda än vi själva. Vi stiftar bekantskap med naturens element och övernattar nära ett vattenfall.

Följande dag tar vi oss med några avstickare tillbaka till kusten. Vi bor under våra fyra sista nätter på toppen av en klippa med utsikt över havet. Vi utövar nu yoga två gånger per dag, mediterar och äter frukost på boendet. Övrig tid sköter vi oss själva med vila, bad och sol samt kanske lite shopping för den som så önskar. Alla aktiviteter är frivilliga.

Transfer och hemresa den 24 november på kvällen.

Som arrangör för resan står resebyrån Inshapetravel. Bokningsinfo och alla resefakta finns på deras sida. https://www.inshapetravel.se/yoga-ayurveda-och-meditation-i-kerala

4-massage1

8-indien-yogagrupp-palmar-väg-186

13-med-på-strand-grupp-Indien(153)

14-wish-you-w-h-indien012

15-India0607-2-Afbeelding-143_

Bokning och Information om resan finns på Inshapes hemsida där du också bokar resan.

10-indien-128

11-kerala-marknad-par20130303_221605

Varmt välkommen!

Bokningsinfo och resefakta

https://www.inshapetravel.se/yoga-ayurveda-och-meditation-i-kerala